Atomic Blogging Review 2010

A

Има ли съмнение, че печеленето на пари от блогове е може би най-лесният начин да започнете да печелите пари от вашите усилия за интернет маркетинг? Повечето хора имат необходимите умения, за да започнат незабавно да водят блогове в деня, в който решат да започнат да печелят пари онлайн.

Но една от най-големите грешки на много нови блогъри е, че нямат план как да продължат. Те просто започват да водят блогове един ден, без нито краткосрочна, нито дългосрочна цел. За съжаление, това е голяма грешка, тъй като много потенциални блогъри напускат през първите шест месеца. Ако щяха да имат план стъпка по стъпка, повечето блогъри нямаше да се разочароват толкова бързо и да се откажат от опитите скоро след това.

За да може новият блогър да слезе на десния крак, купих Atomic Blogging и ще го прегледам. Atomic Blogging съществува от няколко години, но постоянно се актуализира, за да отрази променящата се сцена на блогове. Ще го прегледам, за да видя дали ще помогне на новия блогър да започне чудесно.

Очевидно е, че е насочен към новите средни и опитни блогъри. Споменава се, че след като прочете Atomic Blogging, начинаещият ще може да създаде нов блог за около един час. Тъй като имам известен опит със създаването на блогове, помолих съпруга си да го прочете и след това създадох блог в рамките на един час. За щастие Atomic Blogging на практика го преведе през целия процес на създаване на блог стъпка по стъпка. Той лесно успя да изпълни тази задача за по-малко от час. Всъщност, ако той можеше да го направи, сигурен съм, че почти всеки би могъл да го направи. Той е технофоб от най-висок порядък.

Друго чудесно нещо при него е приставката, която се дава на всички студенти, за да се увеличи класирането на търсачките на всичките им блогове. Тази приставка помага на блоговете да се индексират в основните търсачки и често да изпреварват по-утвърдени сайтове за кратък период от време. Плъгинът сам по себе си струва цената на атомните блогове.

Един от аспектите на Atomic Blogging, който беше шокиращ за мен, беше, че насърчи читателите да създадат блог мрежа. Не се фокусираше само върху създаването на един блог, а върху много блогове. Когато създавате много блогове, всеки блог може да печели само няколко долара на ден, но кумулативният ефект е изключителен. Ако блогърът направи 100 или 1000 блогове, които печелят нищожни два долара на ден, те ще печелят от 200 до 2000 долара на ден. Повечето други ръководства за блогове просто се концентрират върху създаването на един блог. Иска читателите му да натиснат плика и да създадат колкото се може повече блогове.

Според мен Atomic Blogging е цялостното решение за блогове на много справедлива цена. Включва шаблон за уебсайт, приставка за WordPress, видеоклипове и обширна електронна книга, описваща точно как всичко трябва да работи заедно. Той насърчава читателя да направи множество сайтове, за да помогне за разпространението на риска и възнаграждението от блоговете.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta